Alu-aluan..

.::Terima kasih kerana melawat blog saya::. kalau ada iklan tu klik la ye.:)

Thursday, April 29, 2010

Gambar terapi...


arini aku nk share satu set gambar yg boleh korang gunakan utk menaikkan semangat ke,motivasikan diri ke,n ape2 lah yg korang nk wat..asalkn jgn membasikan diri sudey..hihihi
dan yang paling penting agar kita dapat kenal diri kita sekaligus mengenal pencipta kita iaitu Allah..chey3 cam ceramah la plak..oklah aku pon xnk tulis pnjang2 aku tau korang bukan suke bace klo aku membebel panjang2 kat sni..tp aku peduli ape ni blog aku..hehe

sama-samalah kita renungkan:



p/s:sebenarnye ada lagi 2 gambo tp xleh msk lak..nnti klo leh aku update ea...ok
layan.................
kalau korang nak download tekan sini...

3 comments:

Nisaeciz said...

gambar2 itu sangat menarik. mcm beritahu kita kn? kn? awakkk! takuut niii. tulisan ni kejar saya. huahua. syoh syoh!



nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Font ni da kicik sikit. okey ke?

zameermus said...

btol3..tu la image teraphy..
jgn takuuut dia xleh kluar pon..hihihi

Pink Glasses said...

nice~~ :)

Blogger news

Related Posts with Thumbnails