Alu-aluan..

.::Terima kasih kerana melawat blog saya::. kalau ada iklan tu klik la ye.:)

Sunday, May 2, 2010

Entry Buat Kakak edisi khas tengah malam..

Entry kali aku wat special tok seseorang yg berada jaoh dimata,namun dekat dihati..nun di bumi anbia' sana..Tanah di mana tercatat pelbagai sejarah perjuangan Islam mahupun kisah silam tauladan kebongkakan firaun dan kehebatan tamadun purba mesir...

dialah Khairun nisa mustapa,satu-satunya kakak yg aku ade..chey3...kak post ni amer wat khas tau tok kakak..yg len sume dh tido,amer xtdo lg special nye ni...huhu baca jgn x baca..iqra' ya uhkti iqra',hahaha...mne tau nnt blog amer ni dh femes ke satu ari nnt,dh xsmpat nk wat post cenggini..itudia nampak sudah kebongkakkan dan keriakkn nye..xde la gurau jek...korang mesti x tau kan nape aku wat entry nih..ni la aku nk kasi atau ni..ceh cam de owg bace lak entry nih =p...ni fisrt time tau aku wat entry camni..dh la aku malas la nk..ape owg ckp mengomel pnjang2 kat cni..straight to the ampang point je lah..dh mula melalut lah tue...


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

wat kakak tersayang pd 2 mei.. happy birthday(wow tulis full lg tuh)yg ke 20-something...biar lah ia sbgi rahsia..tp sebnanye tua 2 taon dari aku..hehee
ucapan tok kakak,ayat biase la..semoga panjang umo,dimurahkan rezki n sihat slaloo...
belajo rerajin,kelas rajin pegi klo xnk pegi xyah pegi...yahoooooooo..huahuahua..
kak,amer ingt nk blanje kakak tp akak x blk lg lak.. duit ngah banyak nih,tapi klu kakak balik nnt xtau la duit ni de lagi ke tak..hahaha..kak bangga x ade adek camni siap wat entry khas lg..hahaha peace.........

sabda Rasulullah SAW yg diriwayatkan oleh al imam al hakim dari Jabir RA:-
"sebaik baik kamu adalah yang panjang umurnya dan baik amalannya"





p/s:kak gamba ngan video pnjam je kat iluvislam n youtube..xsmpt nk wat sendri..

4 comments:

Nisaeciz said...

huh! kakak kamu baru 20?? hattoiii. saya lagi muda la. huahua. nama dia seakan saya. HAIRUNISA. heheh

NISECA suka merapu

zameermus said...

bkn 20 la..20 something..hehee
ekceli 22..hahaha
yup nme sme..ejaan rumi laen klo jawi maybe sme an an...

Aideal Fitri said...

Kakak kat Mesir tu baca ke blog ni haha^^

zameermus said...

baca..aku dh tagkn dia kat fb..fit cuba ko tgk kat feedjit tu..dr egypt tu..dia la tu..hehee

Blogger news

Related Posts with Thumbnails