Alu-aluan..

.::Terima kasih kerana melawat blog saya::. kalau ada iklan tu klik la ye.:)

Friday, May 21, 2010

magic ke?

pening2.berpusing-pusing..aku pon tatau nape..dah kne isi borang lg,klo ckit takpe ni bnyk..huishh..makin pening aku dibuatnye..yg kne isi base arab lak tu..tp pe kan daya ku isi jgk,nk sambung nye pasai la..tgk kat bawah uhh..serabot tak..hahaha

pastu lepas je abes aku isi..tetibe teringat kat blog mmber aku fitri,dia de wt post magic ari tu..aku pon nk try la jgk..buat pnye buat..ade gak spoil kat video tu..lantak ah,aku dh ngantok..maleh nk shoot lg..hahaha..eh eh cam actor la plak..
so korang layan je lah..hehe

video
background song tu sje aku ltk,aku ngah layan lagu tu skang..lagu tema world cup..

1 comment:

Aideal Fitri said...

Wah dia pun tahu buat magic gak XD

Blogger news

Related Posts with Thumbnails