Alu-aluan..

.::Terima kasih kerana melawat blog saya::. kalau ada iklan tu klik la ye.:)

Wednesday, May 26, 2010

USB drive pelik dan unik...

ni ha...aku jenjalan kat google td,t'jmpe lak mende plek2 ni..tu yg aku kasi korang nengok gambar-gambar adk beradik Universal Serial Bus a.k.a usb yang sememangnya merupakan keperluan harian kita semua..tak lain tak bukan pendrive la..aku pecaya stiap student ke ape ke musti de sekurang2nye 1 pendrive an..macam2 skaraaaaaaaang ni,pendrive pon dh de mcm2 bentuk..tgk kat bwh uh..

ni aku kategorikan dlm kategori boleh mengakibatkan lapar..hehe
ni elok di guna selepas makan..
ni plak aku tgk cam burger penyek je..
mari2 spe nk mkn pizza...kat bwh tu lak sushi kasi wasabi lebih ckit..huhu

uiks..yg ni leh wt terase lapar ke??boley kott,wat sup kaki ayam hahahaha..

kategori All in one..
nk g camping senang nih..

kategori minat kartoon...

kepada bakal2 dokter..


ni aku xtau nk ckp kategori ape....
yeah..oldskool punyer..boleh digunakan pegi class..boleh dijadikan sbgi kunci spare klo tertinggal kunci..
sepit baju dh abes.. gune ni..bateri pon ade..

akhir kata mari kita sama-sama renungkan...
Sesungguhnya pada kejadian langit dan bumi; dan (pada) pertukaran malam dan siang; dan (pada) kapal-kapal yang belayar di laut dengan membawa benda yang bermanfaat kepada manusia; demikian juga air hujan yang Allah turunkan dari langit lalu Allah hidupkan dengannya bumi sesudah matinya, serta Ia biakkan padanya dari berbagai-bagai jenis binatang; demikian juga (pada) peredaran angin dan awan terapung-apung di antara langit dan bumi; sesungguhnya (pada semuanya itu) ada tanda-tanda kekuasaan-Nya, bagi kaum yang berakal fikiran. (Al-Baqarah: ayat 164)







3 comments:

Aideal Fitri said...

Lapar plak aku tengok usb tembikai tu,klau bulan puasa,sesilap aku gigit usb tu

zameermus said...

uik..jgn wt pasal bln pose fit..sesilap tertelan batal pose..kui kui kui ^_^

❤ MyzaLuna ❤ said...

ala, comeynye yg girl rambut biru tue >.<
nak juge, hehe.. x)

Blogger news

Related Posts with Thumbnails