Alu-aluan..

.::Terima kasih kerana melawat blog saya::. kalau ada iklan tu klik la ye.:)

Monday, August 9, 2010

The Sorcerer's Apprentice..

salam sume...

malam ni aku free xde keje nk buat,boring...tetibe rasa cam nk tgk cite sorcerer's apprentice coz aritu g wayang ngan mmbr aku kamil n miji ingt nk tgk cite ni la tp xjd..tgk la citer tekken..so aku search la..search punyer search jumpe la citer ni online lak tu xyah tggu donlot..citer ni cam best jer aku tgk pasal ahli sihir..spe nk tgk jom la join skali..hehehe

The Sorcerer's Apprentice


ok lah sampai cni dulu entri kali ni,aku nk sambung layan cite ni..
selamat menonton^_^...

2 comments:

sueRAFE said...

seyes citer nieh best !

zameermus said...

ha'a mmg best..!!

Blogger news

Related Posts with Thumbnails